نمایش یک نتیجه

آموززش مبانی تحقیقات بازار

حضوری
بدون امتیاز 0 رای

معرفی دوره آموزشی تحقیقات بازار با سارا ویس

آیا می‌خواهید مشتریان خود را به طور عمیق‌تری بشناسید؟ در این دوره آموزشی، شما با تکنیک‌های کلیدی تحقیقات بازار آشنا خواهید شد و روش‌های موثر برای روشن کردن اهداف تحقیقاتی خود و ارائه یافته‌ها را می‌آموزید. سارا ویس، کارشناس برجسته تحقیقات بازار و بنیانگذار شرکت Bixa، شما را در این دوره همراهی خواهد کرد تا بهترین تکنیک‌های تحقیقات بازاریابی را برای حل چالش‌های گوناگون بررسی کنید. سارا نقش تحقیقات بازاریابی در تصمیم‌گیری‌های استراتژیک مرتبط با برند یا محصول شما را روشن می‌کند و نشان می‌دهد چگونه می‌توانید مشتریان خود را از طریق تکنیک‌های کمی و کیفی، از قبیل نظرسنجی‌ها و مصاحبه‌ها، تا مطالعه خاطرات روی موبایل و قوم‌نگاری، بهتر بشناسید. در این دوره، شما می‌آموزید: - چگونه اهداف تحقیقاتی خود را روشن کنید. - چگونه بهترین شرکت‌کنندگان را بیابید. - چگونه داده‌های خود را در قالب‌های مختصر و معناداری مانند پرسوناهای مشتری و نقشه‌های سفر ارائه دهید. با پایان این دوره، شما مهارت‌های لازم برای برنامه‌ریزی تحقیقات بازار بعدی خود را با اعتماد به نفس کامل کسب خواهید کرد. -درباره سارا ویس سارا ویس بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Bixa، استودیوی تحقیقاتی در زمینه بازاریابی است و نویسنده کتاب InstaBrain می‌باشد. او به عنوان سلاح مخفی برای بیش از صد برند پیشرو از جمله Google, IBM, Capital One, Mikimoto, PBS* و *Real Warriors فعالیت داشته است. سارا به این برندها کمک می‌کند تا مشتریان خود را به طور عمیق درک کنند و تجربه‌هایی واقعاً اعتیاد‌آور ایجاد کنند. سارا ویس همچنین یک سخنگوی اصلی و متخصص برجسته در تحقیقات مشتری، نسل Z و نسل آینده مشتری، و آینده طراحی تجربه است. او دانش خود را در دانشگاه *Georgetown University* به اشتراک می‌گذارد و یکی از بنیانگذاران آکادمی کارشناسی ارشد UX است. سارا در کنفرانس‌ها و رویدادهای شرکتی در سراسر جهان سخنرانی می‌کند. علاوه بر این، مقالات سارا بارها در مجله بانکداری دیجیتال و مجله بازاریابی رسانه‌های دیجیتال و اجتماعی منتشر شده است. به دوره آموزشی ما بپیوندید و مهارت‌هایی که برای تسخیر دنیای تحقیقات بازار نیاز دارید، کسب کنید.
9 نفر
1
رایگان!

طراحی وب به مهارت ساخت و راه‌اندازی صفحات وب گفته می‌شود.

تیم برنرز لی، مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

در آغاز، وب سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابرپیوند. در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُدنویسی اش، اَبَرمتن یا اچ تی ام‌ال، پیچیده‌تر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و به جای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.

فناوری‌های یکپارچه‌سازی پایگاه داده (Database)، مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI ،ruby ،node js ،Python، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته تر کرده‌اند. سایت واکنش گرا یا سایت ریسپانسیو (Responsive) سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاه‌های مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاهشان کوچک باشد.